fbpx

Nyårs firande!

Gott nytt år

Jag hoppas att erat nyår har vart så bra det bara kan vara!

Någon som hade nyårslöften? Va något av löftena att ha ett sundare år? Bra, då är du inne på rätt blogg då jag tänker hjälpa dig hålla det.

Mitt nyår var jätte mysigt, allt hölls på en schysst nivå! 3 rätters middag där det bjöds på vitlöksbröd och små plock till förrätt, nötkött och potatisgratäng till huvudrätt och sen lite tårta och glass till efterrätt. Underbart!

Jag och herrn va lekledare för iår så vi hade kommit på en 4-kamp som våra vänner fick delta i! Enligt mig va det sjukt roligt och speciellt att se hur deras fantasi funkade.. 😂 Lekarna var:

  • Konversationsmeningen är en lek som kan pågå under en viss tid. Den innebär att vi delar upp dem i 2 lag och ger varsitt lag en otippad mening. Den meningen måste sägas MINST 1 gång under spelets gång av 1 utvald person i laget. Men kruxet är ju att de andra laget inte får lista ut meningen..
  • Pricka pennan i flaskan är en ganska vanlig men extremt rolig sällskapslek. Du knyter ett snöre runt midjan och låter en längre bit hänga ner som en svans på 30-40cm. Längst ner på svansen knyts en penna och precis som rubriken lyder ska du pricka pennan i flaskan.
  • Uppfinnaren kan bli en mycket sjuk tävling om det är sjuka deltagare. Här ger du dina tävlande olika materiel och av de ska dem bytta en uppfinning som har en funktion, en förklaring om vad man kan göra och ett namn.
  • Bokstavs låtar krävs en kvicktänkt. Här ska deltagarna snabbt komma på en låt vars titel börjar på en bokstav vi ropar ut. När någon deltagare kommit på det så ställer den sig upp och börjar sjunga.

Av dessa tävlingar va nog Bokstavs låtar den roligaste. Det blev lite mer hets och stoj och vilken låt som hellst kunde dyka upp 😂 Så testa gärna någon av dessa lekar på nästa tillställning!

Nu ska vi bara mysa innan en tripp till morfar bär av.

Ha det fint och återigen, gott nytt år ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *