fbpx

Nya sommar träningskläder!!

Om ni kikar på min instagram och den sk. “haulen” så ser ni när jag pratar lite mer om produkterna, men här är de nya, SUPERNICE kläderna jag införskaffade mig igår.

Jag har beställt alla från svenskt kosttillskott och som ni vet har jag ett tidigare samarbete med dom. Om ni vill och väljer att köpa någon av dessa produkter genom att klicka in via länkarna nedan så får jag en liten kickback för mitt jobb på sociala medier.

Så hittar ni en favorit som ni gillar så hoppas jag att ni vill köpa den genom mig 🙂

Ha det bäst och hoppas ni gillar detta lilla tips-inlägg!

First off

Detta set är mitt absoluta favorit köp på länge! Jag äääääällllssskkkaaar toppen och shortsen är så perfekta! Inte as korta så man är rädd för att de ska åka upp i stjärten hela tiden men ändå korta så man får en schysst bränna. Höga i midjan så man kan ha kortare “linnen” utan att man visar upp hela magen och aa, ae jag 100% älskar dom!

Linnet: Klicka här!! Just nu 20% rabatt
Shortsen: Klicka här!!

Next up

En “längre sport BH” kan man kalla det som är så galet mjuk i materialet! hur mysig som hellst samtidigt som en “håller upp” väldigt bra!
Kommer använda den både när jag har höga midjebyxor/shorts men även när jag springer!

Längre sportBH: Klicka här!! Kostar enbart 299:-

Aaaand next off

Här började jag tröttna på att ta kort vilket speglas av på resultaten haha. Men denna har ni garanterat sätt förut och lär därför inte va någon direkt “nyhet”. Men en inbyggd sportBH i linnet som gör att man bara kan använda denna. Sitter väldigt “stabilt” och går lite längre ned än de linnena ovan. Litet ogill till att man ser padden igenom linnet som två bollar typ, men annars är den grym!

Linnet: Klicka här!! DOCK GRÅ!

Sista klädesplagget

Ett par shorts som jag INTE gillade och kommer åka tillbaka haha. På tok för korta för mig och man känner att så fort man kommer aktivera sig så åker de upp för långt och de blir obekvämt. Inget fel i dom i övrigt då de satt bra över magen osv. Men jag gillar bättre när shortsen går ner lite.

Shorts: Klicka här!! 20% rabatt

Svarta vinbärspulver!!

Ooooooch sen fyllde jag på lagret med bästa svarta vinbärspulver. Ni som följt mig ett tag vet ju att jag alltid laddar inför lopp med svarta vinbär i min smoothie eller dyl för att verkligen panga på kroppen inför raceday.

Svarta vinbärspulver: Klicka här!!

Hope u liked thiiiss 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *