fbpx

Mitt nya kärleks-tillskott

Som ni vet kör jag inte många tillskott alls utan får det mesta genom kosten. Vissa grejer tar jag för att kopplettera upp missar i kosthållningen ( så som Omega 3, Magnesium/kalcium ) men annars gillar jag att hålla det ganska så naturligt. MEN. Sen 2 månader tillbaka så har jag testat en grej som jag är 100% fast i när det kommer till prestations tillskott.

Ni vet ju redan att jag kör med Svarta vinbärs pulver så det behöver jag knappt skriva igen, ni vet att jag dricker kaffe vilket innehåller koffein = prestationshöjjande. Vissa tar koffein kappslar vilket de upplever ger en god effekt men jag personligen tycker kaffe räcker.
Men, till vad jag hittat för “nyhet”.

Det började med att jag hörde Prestera Mera’s podd om olika tillskott för ökad prestation (slänger samtidigt in ett tips om den podden – magisk) som självklart var tillåtna att tävla på där en av produkterna de nämnde var just Beta alanin.

Beta alanin är alltså den aminosyran som brukar finnas i PWO som ger den “stickiga känslan” i huden men då i ren form som jag personligen verkligen taggar igång på! Innan jag började tävla så körde jag ganska ofta med PWO just för att jag kände mig riktigt “in the game” när det stickiga kom igång, men iomed att jag är så GALET nojjig för alla PWO produkter m.m. då mycket KAN innehålla någon substans som är dopingklassat så kände jag att jag hellre tar beta alanin i ren form än blandat med något annat.
Samma känsla, ingen risk för att läpparna ska sticka gärnet då jag tar det i tablettform samt sticket blir inte lika “ihärdigt” utan lite mer lindrigt än vissa PWO’s.

Vad jag upplever med tillskottet är att jag kan pressa mer med hög puls och att jag blir mer fokuserad/förbannad (på ett bra sätt). Jag får inte syra lika lätt (även om det kommer det med) och jag kan hålla fokus på uppgiften bättre. Jag tar det ca 1 timma innan prestationstillfället och enbart när det är hårdkörning.

Alla är vi olika och har olika saker som vi “taggar igång” på, men för mig har detta vart PERFEKT och är något jag inte kommer sluta med i första taget. Om ni är nyfikna så har jag satt en länk nedan och precis som innan – väljer ni att shoppa produkten genom mig så får jag en mindre kickback för mitt jobb på sociala medier.

Hoppas det kan hjälpa er nå era mål <3

Beta alanin: Klicka här!!

2 comments on “Mitt nya kärleks-tillskott

  1. Beta-alanin har ingen akut effekt så det spelar ingen roll när på dagen man tar det. Man behöver inte ens ta det samma dag man tränar hårt…Däremot måste man buffra nivåerna till ca 180 gram innan det ger någon effekt. Så att bara ta det vid hårda pass kommer troligen inte ha någon effekt alls mer än placebo. Även om de sticker i fingrar och öron.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *