fbpx

Miss SlitenDelux

Nu känner jag av denna vecka, alltså VERKLIGEN känner av denna vecka. Sammanlagt 4st intervallpass där man pressat sig själv till 1000 sen 2 st distanspass sitter i benen tillsammans med lite löpning från helgen innan. Fyyyyyyyyyy!

Idag var sista intervallpasset på mördarveckan och vi körde 20-25 minuters intervaller, 2 st, och jag kom verkligen inte upp i puls. Nu låter detta kanske högt för många av er, men trotts att jag tog i som bara den i vissa av backarna på vägen så kom jag inte upp över 192. Vanligtvis när jag tar i så mycket som jag gjorde i dessa backar så hämnar jag över 200 – men inte nu. Och de går vanligtvis lite snabbare i backarna (:’D) men det heller.

Just när jag körde så blev jag mest frustrerad över att jag inte kunde ta i som jag ville, men det är ju hela tanken med denna vecka. Jag ska va svag nu, annars har jag inte gjort rätt under veckan. Så nu när det gått några timmar sen jag körde och irritationen lagt sig så känns det bra faktiskt.

Nu är det bara distanspass imorgon och sedan trappas nivån ner. SKÖNT!

Ursäkta dålig kvalité på bilderna, tagna från instastory

IMG_20180908_172204_075

Juste, vi fick två punkor med.. :’) #luckyday

 

Så nu sitter jag här i soffan och det ända jag kan tänka på är vad jag ska äta, när jag ska äta och om det finns någon form av 24/7 tjänst där någon alltid lagar mat åt en konstant så att man aldrig behöver oroa sig för att dö av hunger.

För det är det jag lite orolig över just nu, efter att ha ätit för ca 2.5H sedan, att jag ska dö av hunger. Hela magen bara suger åt sig minsta lilla föda jag tar i mig och jag är hungrig lika fort som jag ätit klart.

Så har någon något tips om dendär 24/7 tjänsten så hojta till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *