fbpx

MIN LYCKA!

Okej, nu ska ja sluta mygla. JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!

Till en början har jag de bästa jobbet ever, får jobba med min hobby, styra själv och hjälpa andra att komma in i cykel världen. Man får beröm och uppskattning från kunder vilket gör saken ÄNNU bättre.

Men idag är jag extra glad! För som ni vet var jag i Stockholm på audition för spinninginstruktör, OCH JAG FICK DET 😍 Alltså jag får med andra ord betalt för att träna, träffa nytt spännande folk och att kunna motivera/inspirera andra. Heeeelt seriöst hur kan det bli bättre?

Så i höst drar det igång (perfekt då det är den perioden jag själv börjar köra spinning) så får vi se hur det går 😃 Var väldigt noga med att förklara att jag kan köra tidigt eller sent då det inte får störa mitt nuvarande jobb så dethär ska bli SÅ spännande 😍

Nu är iallafall tjejcyklingen klar så nu ska jag hem och fortsätta studsa av lycka ett tag till 😁😁😁

PUSS

2 comments on “MIN LYCKA!

  1. Gud vad kul! Min mamma är spinninginstruktör och tycker det är superkul trots att hon egentligen inte gillar att va inför folk, så ju mer intresserad man är desto mer kommer man in i ett flow! Det kommer nog gå superbra, vill själv vara instruktör/pt i framtiden nån gång tror jag😍😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *