fbpx

MEST TROLIGT PSYKOPAT

Hellu my readers 😃
Hoppas allt Àr bra med er för med mig Àr det superbra! Sol och vÀrme, trÀning och pinacolada med mera. Har blivit endel jobb med i form av möten, genomgÄngar, lÀgga ordrar m.m. Vart mer intressant och givande Àn jag trott!

Ligger i skrivande stund vid poolen, lĂ€ser en bra bok och försöker bĂ€ttra pĂ„ brĂ€nnan sĂ„ mycket det gĂ„r. HemgĂ„ng pĂ„ onsdag (redan?!) sĂ„ försöker nyttja sista möjliga stund i solen och suga in sista d-vitaminen. Kikar runt bland folket som ligger och kollar telefon, sover eller som jag, lĂ€ser en bok. Kan inte undgĂ„ att undra, avspeglar ens bok hur man Ă€r som person? Om sĂ„ Ă€r fallet och flygkontrollen kollade igenom min vĂ€ska sĂ„ mĂ„ste jag sĂ€tt ut som lite av en psykopat. Om inte annat en vĂ€ldigt speciell person.

Jag Ă€r lite typisk “vill lĂ€sa en bok som kan ge mig nĂ„got i lĂ€ngden” framför att lĂ€sa en spĂ€nnande deckare. Är Ă€ven tyvĂ€rr typisk “Ă„h vilken spĂ€nnande trĂ€ningsbok, har ni 7 liknande till?” vilket resulterar i att jag har ca 7-8 böcker i olika genrer och Ă€r lika intresserad av alla sĂ„ kan ha börjat lĂ€st i mĂ„nga sen bytt bok.. Extremt typsikt jag, men sĂ„ extremt dumt. SĂ„ innan vi Ă„kte hit sĂ„ bestĂ€mde jag mig för att ta med 3 böcker jag börjat lĂ€sa i med 3 olika genrer dĂ„ jag va osĂ€ker pĂ„ vilken jag ville lĂ€sa. Men kom pĂ„ nĂ€r jag packade upp att de mĂ„ste se lite kul ut.

En psykologi bok, typisk ” hur du kan lĂ€sa andra”, en ekonomibok typisk “hur du tjĂ€nar mest pengar” och en trĂ€ningsbok typisk “hur du blir stark sĂ„ snabbt som möjligt med rĂ€tt mat”. Helt brutalt skilda Ă€mnen men alla lika intressanta, psykologiboken Ă€r toppen för mig inom jobbet dĂ„ jag kan lĂ€sa personen bĂ€ttre och avgöra vad för typ av cykel just han/hon behöver, ekonomibocker Ă€r bara allmĂ€nt alltid bra och trĂ€ningsböcker behöver jag nog inte ens förklara mig varför jag köper va? 😂 Men utan att kĂ€nna mig sĂ„ skulle jag nog kolla pĂ„ kombon av böcker och undra vafan dehĂ€r Ă€r för wierdoperson.

Aja, lite kul nĂ€r jag kom pĂ„ det bara, nu ska jag fortsĂ€tta med min lĂ€sning, ha det fint 😊

PUSS

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *