fbpx

Late night workout

Late night workout

Jag hoppas att ni hade en supermysigt julafton, för det hade jag! Familjen samlad, julpynt överallt, mat så långt ögat når osv. Så det ska vara 🙂

Firandet startades hos min faster med släkt på pappas sida. Där vankas alltid sång och stojj, massvis med mat och efterrätter. Så grymt mysig och lättsam ställning där med inslag av djävulskap. Man kan förklara det lite som ”kom hur du vill, när du vill och som du är, men räkna med att få en liten skoppa om du gör något klantigt”
Hur kul som hellst1

Efter det så packade jag och min syster ihop för att åka emot mamma för att fortsätta firandet. Där väntade familjen bänkade framför kalle anka så vi slog oss ner men denna gång blev det inte mycket kallekollande, utan morfar hade ett usb med videos när jag blev döpt så kikade igenom dom!

Efter kalle blev det mat, klappöppning och sen julklappsspel. Ett fantastiskt upplägg på en fantastisk dag helt enkelt.

Det bästa med jul är nog den konstanta myskänslan. Överallt är det pyntat, julljus lyser upp områden och vart vi än var så var stämningen lugn och bara skön!

Men även om jag älskar det så finns ett problem, jag klarar det inte.. Eller jag hade nog klarat det om jag hade tränat på morgonen, men det missades och det gick ut över kvällen. Kroppen började klia och man kände sig lätt irriterad över att man inte gjorde  något åt dethär, så istället för att bubbla jacuzzi (som var sista planen på dagen) så var jag tvungen att träna, kl 11 på natten..

Det är min första late night workout och det är inget som jag kommer sätta som en vana, men det var skönt att kunna varva ner kroppen lite efter man hade tränat. Blev inget värstingpass heller då magen va svullen efter all mat och klockan var mycket, men blev lite olina magövningar innan jag kastade mig in i bilen och in i sängen.

Hoppas att ni har fått ett lika bra julfirande som mig, men framför allt en vit jul ❤

15625162_1286180794807981_6562489451652579328_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *