fbpx

LADDAR DAG NR 5

Helluu!
Planen för dagen var att cykla ut till st anna medan herrn tog bilen med Hachico för att möta mig där ute, men det blev inte alls som planerat. Redan efter 18km så kände jag mig så otroligt trött, verkligen totalt orklös. Det var ingen idé att försöka göra detta till någon superträning då jag var rädd för att de skulle påverka söndagens lopp så när vi väl möttes upp så hängde jag upp cykeln och åkte med sista biten. Svider i träningspsyket att göra en sån grej men samtidigt måste man lyssna på kroppen och jag är helt enkelt utmattad och behöver därmed vila benen tills söndag.

Väl ute så blev det inga jubel där heller, åker från stan där solen ligger på för att komma till nästan dugg och grå himmel. Inte ens där blev det långvarigt utan släpade lite grenar, käkade och när vi såg att vädret inte skulle vända så åkte vi hem till solen istället. Helt klart en sugig start på dagen kan man säga! Men väl hemma igen så fick lite sol, kaffe och värme vända dagen till det bättre.

Igårkväll fick jag ett såntdär ryck, vad man kan kalla mani eller besatt, och var grymt bestämd på att hitta olika verktyg för att kunna mäta min prestation och skulle se mer info om kroppen. Är så nyfiken på hur kroppen reagerar på olika typer av träning, kost osv så letade maskiskt igenom nätet. Hittade saker för 10.000 som jag kände va lite att ta i så fick tvinga mig själv att lugna ner det behovet, för tillfället.. 🙄 Ska hitta saker för en mindre peng än 10.000 med start på fetmätaren så får jag se vart man kommer 😂

Kost som ni vet, är vanlig husman. Inte mer avanserat än så, däremot imorgon är fokus på lite mer komhydrater än vanligt. Ingen träning utan ren vilodag, kolla igenom cykeln och bara ladda mentalt. Snart är det dax!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *