fbpx

La france- dag 2

Sista och enda heldagen i Frankrike! Idag så hade vi hyrt en guide som var från sverige men hade bott i Frankrike i 20år! Han visade oss gamla slott/borgar, vallgravar och fina utsiktsplatser!

Jag försökte hitta en ingång i slottet men de gick sådär..

Efter det stannade vi till för lite brunchpicknick och bole. Jag kanske inte kan påstå att jag var i vinnarlaget, men strategiska va vi 😂😂 (not)

För att dra ett exempel över hur bra vi var:
Vi var lika nära lillen vid ett tillfälle och hade en boll kvar. Skulle man chansa att ta bort den andra bollen för att få mer poäng, eller nöja sig och få 1-1?
Vi kör!
Kastade klotet, prickade våran egen och det blev 4-0 till dom 😂😂😂😂😂

Efter det lunchade vi vid en hamn, hade det trevligt sen åkte tillbaka för ett dopp i havet och relax.

Jag blev lite “trotsig” under cykelturen då jag inte gillade att glassa fram på cykeln, så jag stängde av elen och trampade där med min 7-vxl dam crescent i uppförsbackarna 😂 Det va jobbigt som satan men kul att småtävla med de som hade elen på (vilket va alla utom 1 som oxå kände sig utmanad 😂)

Efter mat, bad och relax så hade vi sista middagen. Jag var helt 100 på att de skämtade när de sa “Idag ska vi äta grodor!!!”, blev lite skeptisk när jag såg att restaurangen hette “Le frog” och insåg att DE SKÄMTADE INTE när jag såg menyn…

Såååååånn ooottuuurr att de tillagades i mjöl så jag inte kunde äta dom 🙄🙄🙄

Efter en långmiddag med 3 rätters, en massa skratt och ett gott humör så rundades kvällen av för tant Alicia. När 40+arna skulle parta vidare så gick tant till hotellet för att sova 😂 Så typiskt mig nu för tiden, men vaknar hellre pigg och glad än bakis och död 😅

För att summera resan:
Fantastisk!! Hade skitkul, det var roligt folk, bra upplägg och perfekt “längd” på en sånhär resa. Räcker gott och väl med 2 dagar 😃

Nu ska jag, timmarna innan transfern kommer, gå på en kort upptäcksfärd.

Ha det bäst ❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *