fbpx

La france – dag 1

Nu ligger man här, lite trött efter en tidig morgon och lång dag men väldigt nöjd!

Kl 03.00 ringde klockan (men min inbyggda väckte mig 02.50) för att säga till mig att det är dax för en trip till Frankrike! Så lite snabbfix, trippelkolla så allt var med och en kaffe senare så var jag på vägarna.

Resan upp gick jättesmidigt, parkering hittade jag på 1 min och gaten va 10min bort så jag hade för en gångs skull superlång marginal. Man lär sig med åren!! När man var incheckad, bagage lika så och gate var funnen så tog jag mig en frukost.

Väl på planet försöker jag alltid sova, det är ju inte rimligt att sitta stilla annars och inte göra något. Men denna gång så vare så sjukt när jag slumrade till, fick en så lustig dröm!

Jag drömde att det blev en emergency på planet så han var tvungen att ta drastiska åtgärder för att vi inte skulle dö så han körde planet spikrakt upp i luften för att sen plana ut och störta lite neråt. På nedfärden så dök plötsligt 100st andra plan upp (fråga inte hur jag såg dom) som både mötte oss och körde med oss. Alla dessa plan skulle han parera ifrån så vi inte krocka 😂 Nice dröm att ha när man sitter på planet va?

Som tur va så hände inget av dedär utan flygning och landning gick super och vi var äntligen framme 😍

Lite strosning senare så började schemat rulla igång, elcyklar var på plats och vi skulle upp till en vingård!

Tyvärr fick jag inga bilder från vägen upp, men ska på en tripp med elcyklarna imorgon igen så kanske kan fånga lite mer 😍

Tyvärr kan jag inte svara på hur goda vinerna var då jag höll mig ifrån, men betygen från de andra var att de var mycket gott och vinet hade mycket hög kvalitet. Vad jag däremot kan svara på var att det är fantastiskt fint 😍

Efter det så bar det av tillbaka, ombyte och dusch för att sen äta middag tillsammans!

Det blev väldigt kort förklarat, men jag ska försöka få mer bilder och kanske videos imorgon så det blir roligare att kolla på. Men jag kan lova det att landet är jäääätte fint !!

Nu är det sleepietime.

Ha det bäst 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *