fbpx

KRASCHAT..

Halloj allesammans!
Var ute på lunchen för mitt efterlängtade MTB pass men slutade kanske inte som planerat, 19 min in i träningspasset kom jag lite snett så vart mer eller mindre tvärstopp och jag flög framåt 😴

Skrapsår på ben och tog emot med handen så tror jag mördade muskeln till tummen där därav tillfälligt handikapp i höger hand 😴 Sååååå det blev straffkörning pga jag var så klantig så fullföljde banan och la till ytterligare lite till.

Min hjärna är lite envis i sånnahär lägen så tycker jag en vurpa eller dyl är förbannat onödig eller rent av idiotiskt så måste jag ändå fortsätta träningen. I mån av att ingen är av förståss. Både på gott och ont tror jag, bra är väl att man väldigt sällan ger upp på något man verkligen brinner för. Negativt är att i vissa fall kanske man ska inse att man måste lägga ner (typ när man skadat sig på cykeln 😂) och framförallt lugna ner sig.

Aja, sånt man får ta när man hoppar runt i skogen. Nu ska jag jobba sista 2h sen åka till morfar på middag. Sen kommer mitt protein inlägg ikväll.

PUSS 😙

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *