fbpx

Kolmårdsbiken genomgång!

Idag drog vi igenom banan (minus 1 lop) som jag sen ska tävla i den 22 april. Med andra ord väldigt snart 😖😖😖 Galet blött och grisigt delvis, men överlag så kan jag bara säga – SKÖÖÖNNNTTT

3.5h blev det i skogen och vi startade i en större grupp på lop 1. Jätte schysst och trevligt folk, men känns lite “typiskt cykelfolk” då alla jag mött hittills är förbannat trevliga 😃

Efter lop 1 va klar (ca 2.5 mil) så valde jag och Tobias att dra lop 3 själva då de andra valde lop 2 (lop 3 tekniskt as på 2 riktiga köttmil, lop 2 är lite snällare på 1mil) och som vanligt är det lika kul 😃 Lite skitsnack så tempot va ganska schysst, tur det då backarna gjorde sitt, sen va jag ganska nöjd 😃

Tipp topp dag helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *