fbpx

INTERVALLER NR 2

Hellu, idag va jag lite velig på vad jag skulle köra faktiskt, men efter lite om och men så drog jag mig bort till yxbacken för backintervaller!

Måste säga att jag är glatt förvånad över hur de gick, blev inte lika trött som jag brukar!! Framsteg! Blev dock inte som planerat, hade tänkt att köra:

– 3 gånger upp för backen sen jogga ner familjebacken
– 3 springutahelvetesålångtjaorkar i branta backen

Men de blev tyvärr bara det förstnämnda. Började regna ganska timat på sista rundan så drog mig hemåt. Sen att regnet höll i sig i några minuter och man borde vart mer tålmodig och väntat lite är en annan sak 😴

Körde min variant som nämnt tidigare med att ta proteinshaken INNAN passet ifall man vet att det kommer va kortare då det tar ca 1.30h för kroppen att ta upp alla godsaker och då är ju mitt pass klart=super smart. Själv kör jag alltid med whey 100, helt glutenfritt och låg i laktoshalten. Testa! 😊 Länk till likande produkt:

Self Omninutrition 

Nu ska jag komma på hur resten av dagen ska spenderas, ha det fint 😙

PUSS

yep ja håller på att ramla här. Ville stå på två men hade plötslig dålig balans och 3 sekunder tills kortet togs så va bara att stå kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *