fbpx

INTE RIKTIGT SOM ALLA ANDRA BARN

Såååå, jag skulle ha vilodag idag (ungefär där började alla som känner mig garva) för att jag känner mig lite halvdan i kroppen, nästan som att en bacill är påväg att bryta ut. Så jag skippade glatt morgonträningen, motvilligt lunchträningen och accepterade frånvaron på potentiella kvällsträningen.
Problemet var bara att när man väl kom hem efter jobb så hade man ju sån energi 😅😅

Slutade med att jag på min storhandling började små dansa, digga med musiken och fick KONSTANT påminna mig själv att “du går i en butik, försök iallafall bete dig normalt”
Väl hemma blev det dans och stå på händerna ett tag till bra musik.

SÅ nu hoppas jag att man mår lite bättre imorgon så man kan få ta ut sig lite under dagen! Vad gör ni emot överenergi/rastlöshet på kvällen? 😂 Behöver alla tips och råd jag kan få 😂

Puss 😙

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *