fbpx

INTE ENS 12H KVAR..

Due day is almost here. Nu har vi lämnat ut cyklar och ombyten på follorna, planerat intag av energi i både drick och ät form, kollat kartor så jag vågar nog säga att vi är redo! Känner ingen nervositet än, lite självklart men inte så mycket. Vet att det kommer komma direkt imorgon när jag vaknar dock.

Måste ändå säga att jag känner inte att jag laddat helt rätt, känns inte som man brukar känna innan riktigt. Men vet att det ligger i att när man inte är hemma tappar jag endel av de rutiner man brukar ha osv så blir lite halvdant. Men hoppas på att de inte påverkar tävlingen något speciellt för har ändå hållt det SKAPLIGT, men inte som jag brukar.

På vägen mot cykelfollan så fick man en klar vy på berget vi ska upp för och jaa… De kommer bli tungt 😅 Men tror på dethär, jag och min kompanjon kommer fixa det.

11 timmar och 30 min kvar.

Ha det fint mina underbara läsare och tack för all pepp, jag ska ge allt, lovar 💪😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *