fbpx

Immigt värre!

Gårdagens cykling blev 3 timmar i Norrköpings härliga skogar och inte blev jag ensam! Sammanlagt 5st var vi som började trampa och avslutade sista halvtimman med 2st.

Detta är ett av mina “nyckelpass” men jag är sååååå dålig på att hålla dom 100% 🙄 Egentligen ska jag hålla en snittpuls på 150-160 bmp men mina ben vill trampa snabbare och sällskapet man är med vill ÄNNU snabbare så jag har failat 2 gånger irad nu..

Så jaa.. SKÄRPNING!!

Utöver det va turen superskön, lagom kallt (-3), ljust och inte allt för isigt. Gjorde bara 1 liten ramling där jag fick styret i magen, men långt ifrån samma fina smäll från förra helgen 😅 Skrolla ner så får ni se fina blåmärket.

Ser ganska skönt ut va?

Jag har glömt berätta en sak för er, JAG HAR EN NY LEKSAK 🙄 Minns ni min fina, snefilmade cykelvideo? Jag tänkte att ni förtjänar lite bättre kvalité på de videor och bilder jag delar, sååå en ny garmin kamera kommer snart att sitta på cykeln för att ni ska kunna hänga med mig ut i skogen. KUL VA?! 😃

Så då vet ni vad jag kommer hålls med denna vecka 😃😃

Något kul som händer er??

3 comments on “Immigt värre!

  1. Idag bara softa å låta kroppen återhämta sig efter skidorna, men dina bilder gör en sugen på en tur med cykeln så imorgon ska det vara sol å fint så det är stor risk att jag rullar ut med den 👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *