fbpx

IBLAND MÅSTE MAN VILA

Hej, haft en bra midsommar? Det har jag haft! Perfekt start med närmare 9mils cykling, kom dit och maten var jätte timat klart, trevligt umgänge och massa lekar! Så himla gulligt att dom fixat och styrt med min jobbiga glutenintolerans, tack ❤

Idag tänkte jag försöka att inte träna, ha liten “ta hand mig själv ” dag som är väldigt uppskattat av kroppen. Även om de kliar lite i kroppen av att hitta på något så försöker jag alltid värdesätta sånnahär lägen, bara vara och mysa med nära och kära!

Idag åkte vi iallafall från landet vid 11 tiden, gick hem och vände princip för att åka till mamma för att nyttja detta larvigt sköna väder 😍 Så nu ligger man här på mammas strand i solstolen, glass i näven och de ända som fattas är paraplydrink 🙄

Ha en fin dag 😚😚

2 comments on “IBLAND MÅSTE MAN VILA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *