fbpx

IBLAND ÄR DET BÄTTRE ATT VA TYST.

Vissa tillfällen kan jag önska att man kunde ta tillbaka, sånnadär “snilleblixt” moments där man säger vad man tänker utan att riktigt reflektera i VAD man precis sa. Samtidigt som jag tycker att det är bättre att man får ut det man tänker på även om de kanske kan låta dumt, ologiskt eller vad som hellst. Man mår inte bättre av att hålla saker för sig själv, talar en erfaren 😃

Men igår borde jag faktiskt bara ha hållt tyst 😂 Var på min massagesession nr 2 som var mycket mer “bekväm” än den första. Eftersom jag valde att ställa 3 frågor för mycket än 3 för lite vid första mötet så kände jag mig avslappnad när jag kom in i rummet och utan att tänka något speciellt så stod jag snart i underkläder och klev på massagebordet. Samma procedur som förra gången, försöka lösa mina knutar på rumpmuskeln sen avsluta med axlarna.

Tyvärr är min högersida väldigt envis och vägrar släppa. Nästan så att muskeln blivit hårdare trotts mer stretch än innan samt massage, däremot har vänster blivit bättre? Lika så var mina axlar, höger va betydligt hårdare än vänster. Kan det va kiropraktor tripp snart? Belastar jag kroppen snett? Det återstår att se, nästa massage är bokat lite tätare så ifall det har skett 0 förändring så får jag ta nästa steg mot kiropraktorn 😴

Men till saken, där låg man och hade som vanligt ganska svårt för att bara ligga där och va tyst utan man babblade ju gärna på endel. Sen mot slutet när det var axlar i fokus och mitt huvud tröcks ner emot hålet där ansiktet sticker ut så kunde jag inte sluta tänka “Undra hur ansiktet ser ut genom hålet?”. Och så spann huvudet på så fort jag kunde hålla munnen tyst, när väl massagen var slut så kunde jag inte hålla mig.
– Kan du va snäll och hämta min telefon? Den ligger i jackfickan.
– Jaa absolut!
– Tack så mycket, jag har alltid undrat hur ansiktet ser ut genom hålet här..

När de orden kom ut så hörde jag verkligen hur konstigt det lät, men hon skrattade till och det var inte mycket mer med det efter (sen vad hon tänkte är en annan femma). Nevars, extremt trevlig tjej, duktig på vad hon gör och orkar med mitt babbel. Då är man bra kan jag meddela 😃 Så Caroline på massage & kroppskontroll, där ska ni va 😃

Nu kan jag iallafall bocka av det på min lista (😂) och hoppas på att min muskel vill ge med sig lite nu så man slipper detta. Har mest troligt gått med en hård muskel för länge så den har verkligen gnott in sig så mycket den bara kan. Håller tummarna iallafall 😃

Nu är det planering inför kommande jobbevent, spinning och allt underbart inom cykel man kan göra 😍

PUSS

Man vill ju bara köpa blommor och choklad när man ser mig sådär ❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *