fbpx

Högsta hastighet, tyngsta växeln, 24/7 osv.

Just nu är det fullt ös på så många sätt, därav heltaskig uppdatering.

Jag är ganska duktig på att starta ett projekt, sen blir jag så motiverad att jag startar 7 till.. SÅ närsmta 2 veckora så kommer jag dra igång den årliga tjejcyklingen! Innebär att vi samlas ett gäng tjejer 1 gång i veckan för en tramptur. Superkul, supermysigt och supergivande!! Sen så sker även utlämning av kommuncyklar på jobbet i skrivande stund. I början av nästa vecka kommer jag även stå på ett gym, Itrim, och visa upp vad vi är för butik samt ha lite löpargrejer på plats. SEN så ska vi även stå utanför Ikano (ett köpcenter i linköping) och erbjuda fria besiktningar under ett par timmar. SEN ska vi även ha meckkurs för damer där de får lära sig att tex. byta slang, justera växel&broms m.m. SEEEN ska vi ha en modevisning av vårens/sommarens nyheter samt bjuda på bubbel och tilltugg..

Har jag glömt något? :’)

Ni som läser dehär kanske känner att jag skriver det för jag tycker att det är jobbiga grejer, snarare tvärt om. Dethär är fantastiskt kul!!!! Jag är helt lyrisk och håller på att planera massa smådetaljer konstant inför kommande dagar och önskar att de kunde komma typ NU.

Utöver jobbet så har dagen startat med morgonspinning (iofs jobb det med) kl 06.15 och det blev en tapper deltagare! Tyvärr så har inte morgonspinningen riktigt kickat igång än så jag håller på att spåna på vad man kan göra för att verkligen få folk att se charmen och det sköna med att få din träning avklarad redan på morgonen för att sen ha heeela dagen på sig att göra precis vad man vill. Passupplägget blev iallafall typiskt de gamla, lite intervaller där och lite backar där, inget i fokus då jag tänkte ta det sen på lunchcyklingen.

Efter spinning, frukost som bestod av gröt och kvarg så bar det av till jobbet. Ni som följer min facebooksida fick höra början på min vackra låt, det kommer en full version snart, promise! Tanken va att filma det idag men ja, det blev lite stressgt 😀 Så soon.

Lunchcyklingen blev min vanliga tur i valla men istället för att göra mina explosiva intervaller på morgonspinningen så tog jag dom nu istället. Det finns en toppenbra backe i närheten som är väldigt kort men väldigt brant så den är PERFEKT att bränna på i. Så efter lite skogskörning, lite intervaller så var jag tillbaka på min plats på jobbet.

Detta blev en superlång text, men nu har ni lite insight i min vardag samt närmsta 2 veckorna 🙂

Imorgon så kommer en Onsdagsluring läggas på min facebooksida ” Alicia Petersdotter – Cykel, Inspiration & Motivation”, undra vad det kan bli för någon…

Ha det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *