fbpx

Halvvättern – Vlogging

Dehär är lite typiskt, men ändå så som det brukar vara.
Jag vill göra en sjukt bra och snygg vlogg, tekniken hatar mig och vill sällan samarbeta så vi möts på ett mellanting där jag får lite av det jag vill ha och får sedan improvisera resten :’)

Så nedan ser ni en vlogg på det lilla jag fick från halvvättern 😀

Dagen började riktigt segt, båda två var ganska så sega men lite taggade inför dagen. Jag hade noll tidsmål utan mitt enda mål denna halvvättern var bara att ha kul. Och målet blev uppfyllt!! Rullade in på 5.11 (tror jag) och kände att jag fått en härlig dag i solen. Det ända jag kan säga egentligen som jag är missnöjd över är:

– En miljon bronsar på omberg, alltså jag tror inte ens jag överdriver. Det var sjukt.
– Att min cykelbränna dragit till sig som tusan. Börjar befara att den är här för att stanna..
– Det var BROÖPPNING 500 m innan mål. Hur sjukt är inte det??

Så, till er som funderar på eller ska/vill köra en tjej/halv/hel- vättern någon gång kan jag bara säga att – gör det!
Så otroligt härligt lopp med så många liksinnade på en och samma plats!

Sen måste jag dock inflika att till alla nybörjare OCH inbitna cyklister att:

  • Detta är ett lopp där alla olika människor möts, både de som köpte sin cykel för en månad sen och de som kört alla vättenrundor sen det startade. Visa respekt för varandra, håll avstånd och behandla andra som du själv skulle vilja bli behandlad.
  • Var alltid tydlig när du gör en omkörning om det KAN innebära en säkerhetsrisk om personen till höger (Du kör ALLTID om till vänster) skulle flytta sig en meter ¨åt sidan. Bästa är om du alltid signalerar dock.
  • Lär dig typiska klungtecken om du planerar att ansluta någon klunga längs vägen.
  • Skräpa inte ner!!!!!!!!!
  • Hejja gärna på varandra! De riktiga hjältarna är de som tar sig runt själva utan klunga. Kasta gärna iväg lite extra glädje!
  • Sist men inte minst – ha kul!

Det finns 1000 mer saker man skulle kunna skriva, men det var de punkter jag kände var viktiga nu och är därför de som kom med denna gång.

Ha en fantastisk vecka! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *