fbpx

HALVIMPULSIV CERES CHALLANGE OCH SM

Holla mi amigos!
Nu har jag börjat små ladda lite inför morgondagen, är nämligen så att det vankas tävling med start i stavsjö och mål i Katrineholm! Vid 9 tiden är vi där och ska köra Ceres Challange vilket är en lagtävling så jag, Anjang och Elna kör i ett team. Ska bli superkul att testa då jag aldrig kört den tävlingen eller i lag  förut(närmsta är Åre då jag körde i par).

Men det blev halvimpulsivt, småsnackade om Ceres på vasan men det dog ut lite så jag tänkte inte så jätte mycket på det. Sen hörde min kompis av sig igen och puschade på så det blev en anmälan till loppet PLUS ett medlemsskap på Kolmårdens cykelklubb! Inte nog med det, han lurade även med mig på Långlopps SM nästa helg… Så från att ha inställningen att alla årets tävlingar är klara till att ladda inför SM 😂 Jag är för lättriggad för mitt egna bästa..

Men för att va helt ärlig så tycker jag det är svinkul, älskar utmaningar. Så fram med min svartavinbärsjuice, SLANG, kompression och mitt glada humör, nu taggar vi för en rolig tur på Ceres Challange 😎

PUSS 😙

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *