fbpx

HAFT ETT HEMLIGT PROJEKT..

Hej allesammans!
Jag har haft ett projekt hemligt för er som jag är redo att erkänna.. Jag fick nys om en form av diet som jag tyckte kändes värd att testa. Så en mycket nära person till mig vet jag behöver gå ner pga dålig hälsa och smärta i leder osv så jag åkte dit på en gång, la fram min idé så var vi igång.

Denna diet är grym, alltså super grym verkligen. Man behöver inte räkna några kcal fram och tillbaka, du behöver inte väga varenda grej du äter eller något alls. Igår åt hon 1,5 halvt paket Nobless, rostat bröd, glassbåt m.m. Imorgon kommer hon att gått mer 2 kg till.

Tror ni mig? Mja troligen inte, men de är 100% sant! Vi startade denna diet för två veckor sedan (11/7) och hon har gått från 92.8 till 87.6, det är alltså 5.2 kg på 2 veckor och minskat 6cm sammanlagt (mätt mage, lår, biceps och bröst) på den tiden. Då är det ändå just nu “tråkiga veckan” så kroppen svullnar upp i vätska lite av den anledningen.

Hon säger själv att magen och kroppen mår mycket bättre på bara denhär korta tiden, jag tycker verkligen hon är SUPER grym och tveka inte på att lägga en pepp kommentar till henne så det blir en liten extra push!

Men vad är det för super grym diet jag kommit underfund med?
Det får ni se längre fram då jag kommer skriva lite mer utförligt om den. Stay tuned 😉

PUSS 😙

före

Efter
Största skillnaden vi ser iallafall är på magen (TROTTS uppsvullnad) annars var även stor skillnad i cm i låren.
HEJJA HEJJA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *