fbpx

Grön smoothie – som inte är äcklig!!

Halvkonstig rubrik va? Men jag tycker det är så otroligt typiskt att man ser överallt att “o herre gud denna gröna, nyttiga smoothien är sååååååå gooood” men man hulkar sig vid varje klunk. Så jag tänkte va lite annorlunda och skriva att den faktiskt inte va så extremt äcklig utan klart drickbar och jag vart till och med ganska nöjd med den 😃

Jag höftade rejält när jag gjorde den, så gör det gärna ni med. Ha i lite extra av det ni gillar mer och mindre av det ni gillar mindre.
Med såhär såg det ut:

2 nävar hackad spenat
1 näve hackad grönkol
1 hel pressad citron
3-4cm riven ingefära
2 nävar tärnad, frusen avokado (1 hel mogen avokado)
2 dl naturell kvarg
1 dl havregryn
5dl minst vatten

Mixa ihop allt och dela upp i 3 portioner.

Rikt på c-vitamin, järn, tonvis med antioxidanter, förhindrar att du ska drabbas av förkylning eller magsjuka, ökar förbränningen och ja, MASSOR BRA EGENSKAPER har de olika ingredienser 😃 Går självklart att ta bort tex havren för att inte ha så mycket kolhydrater, men jag ville ha det för att mätta mer 😊

Hope you liked it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *