fbpx

GÅRDAGENS KILLER

Godmorgon!
Lunchpasset blev lite av en sightseeing då jag tog min mtb och letade lite grusvägar och stigar. Nästan lite halvmysigt pass men samtidigt jobbigt då man inte kan hålla sig från att ta i 😅 Mötte lite kossor, njöt av värmen och bara var. SKÖNT

Efter passet körde jag en stund på jobbet sen vankas det tjejcykling! Gjorde ju klantgrejen så glömde racern hemma så fick bli att hänga med dom på mtb, jäklar vad man fick ta i då! Planen var att åka till sturefors, köra backintervaller i 20 min sen trampa tillbaka. Kan säga som såhär att när det var 4-5min kvar var det spykänslor från mitt håll 😂

Jag brukar variera i backarna så att en gång står jag hela vägen upp och en gång sitter jag ner med relativt hög växel på båda. Tycker det tar så förbannat bra och ger mig så mycket i den “vanliga” cyklingen sen.

Nu ska jag röra mig bort emot jobbet, ha en fin dag ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *