fbpx

Extra sporrar i livet

Det är verkligen en extra sporre i livet när man sätter upp lite plan och mål, jag lever alltid med inställningen att “ingenting är omöjligtså man kan fantisera om alla möjliga mål man hoppas uppnå.

Men inget kommer någonsin bli serverat på silverfat så man får jobba sig till varje mål.

Nu har jag iallafall satt upp nyckelpass som utförs varje vecka som måstepass, sen kan jag komplettera med vad jag vill så länge passen utförs på rätt sätt.

Pass 1: Egentligen yxbacken intervaller (gå upp och ned för en skidbacke) men eftersom folk tydligen ska köra skidor där nu så får det läggas på is 🙄 och ersättas med ett löparpass. Ute ska de vara 15min uppvärmning, 30min 90% av maxpuls och nedvarv 15min. På löpband blir det 15min uppvärmning, 20min med 10% lutning så fort jag orkar sen 15min nedvarv.

Pass 2: Spinningintervaller explosivt, så uppvärmning 15min, 30sek×10 köttatillsdudör sen 15min nedvarvning.

Pass 3: Spinningintervaller distans, så 15min uppvärmning, 8min×4 på 90% av maxpuls sen 15min nedvarvning.

Pass 4: Långt lugnt cykelpass ute mellan 3-5 timmar.

Så blir mitt schema i 2 månader framöver tillsammans med schysst bra mat och ett glatt humör (nästan alltid) 😃 Blir så galet taggad av att ha en plan, en strategi för att nå toppen. De lixom sprudlar i kroppen när man börjar planera och framförallt, märker prestationsskillnaden. Jag är så taggad till 1000 på att få till dehär BRA!!

Resten av passen är för att träna upp teknik, få mer mil i benen, få mer styrka men framförallt, för att jag tycker det är förbannat kul 😊

Idag blev en kort kort lunchcykling dagens första pass och jag kommer att avsluta dagen med att testa utelöpar passet med 90% i 20min istället för 30min.

Sen är det bara att se fram emot helgen, ha det fint allesammans 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *