fbpx

ERKÄNNANDE

Okej, nu ska jag sluta sneaka 😁 Idag var jag i Stockholm som ni vet, fyfan vilken röra de känns som när man väl kommer upp. Folk överallt, gångar överallt och så ska man försöka lokalisera sig när man ALDRIG vart där innan på egen hand 😴 Men frågade mig fram så tillslut löste det sig.

Tog tunnelbanan till Fruängen där jag skulle till 24/7 fitness för intervju, ska nämligen bli spinninginstruktör om allt går som planerat. Var jätte svår audition då jag var själv och skulle låtsas att jag hade folk framför mig och körde två låtar. Okej att jag är hemma och pratar med Jens (se proteinvideon för att förstå sammanhanget 😂) titt som tätt men att stå och härja framför tomma spinningcyklar var något nytt.

Så jag ska få ett samtal i dagarna så får jag hoppas på det bästa helt enkelt 😊 Jag fick lite beröm iallafall så helt käpprätt kan de inte gått, men finns många duktiga tjejer där ute oxå så bara hålla tummarna.

Pga då intervjun sen firning av morsdag blir ingen träning idag, men bra för kroppen att få vila lite ibland med, våga vila mina fina läsare, kroppen kommer tacka er ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *