fbpx

Dunderbra skärmar till lerfesten!

Nu närmar vi oss den med stormsteg – ÄLSKADE VÅÅREN!! Som jag längtat efter dig!! Solen som skiner, fåglarna som kvittrar och dendär riktiga vårlukten. Snartsnartsnart!!

Men (dedär förbannade “men-et”) det finns dock en tråkigare del – lera. Den sliriga och geggiga leran som härjar i skog och på grusvägar en större del av våren är något de flesta skulle undvika – även om det ibland kan va kul när man ser att man vart ute och lekt.
Tidigare år har jag vart mer hardcore och tyckt att det va lite kul att komma hem med lera upp till öronen meeeeen det innebar även mycket mer tvätt och skur hemma… Så jag hann tröttna lagom till iår och satte därför på skärmar på cykeln..

Det är verkligen inte snyggt, ungefär 0%, men gud va praktiskt! Jag använder mig just nu av SKS skärmar och har fått en liten förälskelse på dom av en anledning – de går fasen inte att ta sönder.

Nu ska vi inte gå bananas på skärmarna för att se hur mycket de håller för, men jag gillar att plasen är flexig och bak är den verkligen “mjuk”.

Så det blir ett litet tips till er som ska börja kika på skärmar, släng ett öga på dessa skärmar!

De ser ut såhär:
Bakskärm
Framskärm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *