fbpx

DAGEN EFTER PAIN

Hellu 😃
Idag Ă€r benen sega, inte sĂ„dĂ€r “kan inte röra mig” sega men sĂ„ fort man gör minsta lilla anstrĂ€ngning typ gĂ„r upp för trapporna sĂ€ger dom nej, tvĂ€rtom nej. 😂 Förbannat jobbigt nĂ€r man har ett huvud som vill göra 500 grejer, gĂ€rna samtidigt. DĂ€remot min rumpa, o herre gud min stackars rumpa. Jag mĂ„ste fortsĂ€tta mitt sökande efter den perfekta sadeln för mig för en sĂ„ lĂ€nge har jag inte funnit den! Vi har mĂ€tt sittben och bytt mellan olika mĂ€ngd gel i sadeln och gud vet vad, men de gör fortfarande ont!

Inte den typiska “ovana” kĂ€nslan man fĂ„r i början nĂ€r man cyklar dĂ„ sittbenen behöver vĂ€njas in utan dehĂ€r Ă€r mer Ă„t riktigt krampaktig kĂ€nsla nĂ€r jag cyklar som stramar ner emot benen och det Ă€r riktigt frustrerande. MĂ„ste forska gĂ€rnet i dehĂ€r för de funkar inte riktigt dĂ„ de kommer redan efter 1 mil och i dehĂ€r fallet hade man 29 kvar 😮

Idag Àr iallafall rehab dag med möjligen lite paddling, har mitt favvo kit av 2xu pÄ hela natten och en stund pÄ idag för att hjÀlpa till lite med ÄterhÀmtningen. Tycker dom Àr toppen verkligen och funkar faktiskt att sova med dÄ de inte Àr nÄgot vÀrmande plagg utan funkar bara som kompression. Stark rekommendation.

MatmÀssigt Àter jag inget mÀrkvÀrdigt, vanlig husmanskost faktiskt. IgÄr efter tÀvlingen tröck jag i mig allt jag kunde nÀstan för att Àta upp alla kcal man brÀnt men det Àr helt omöjligt. Men tog recovery dricka med mycket mineraler och protein, vilket jag alltid gör för att snabbt fÄ i sig det man behöver, och kommer försöka Àta mer Ät det hÄllet idag med. DÀremot nÀsta vecka och 2 veckor framÄt kommer jag Àta mindre pÄ kolhydrater och socker för att fÄ en bÀttre respons nÀr jag laddar inför extreme challange om ca 2 veckor. Inte utesluta utan MINSKA vÀldigt mycket.

Nog om trĂ€ning och mat, efter en mysig lĂ„ngprommis med min fina vovve sĂ„ blir det lite fix hemma och bara ta det sĂ„ lugnt som möjligt idag 😃

PUSS

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *