fbpx

Cycling cycling cycling, that’s life

Jag hatar när kroppens egna väckarklocka tycker att man ska vakna på tok för tidigt. Igår var jag ledig och tänkte få en skön sovmorgon, men ikke ska huvudet och väckte mig kl 07.15. Det vägrade jag dock att acceptera så jag tvångssov till 8, gav upp någonstans där sen traskade upp 😂

Drog i mig en riktig energifrulle, bananpannkakor med blåbär, sen bar det ut på cykeln med min fader!

Vi körde ihop i ca. 1.40h där det blev mestadels skog. Men fyy vad halt och geggigt det var på sina hörn! I vissa uppförsbackar var det bara att kliva av, JA KOM INTE UPP 😂 Bakdäcket bara slira och gjorde sina egna svängar så det va tvärkört!

Efter det skiljdes vi åt och jag fortsatte trampa i någon timma till, så efter 3.30h var jag hemma, kall och smutsig MEN överröst med endorfiner som bara hoppa omkring.

Men ja, jag fortsätter hålla mina “städade” turer 🙄

Jackan va ju bara supersjuk 😂😂 Från grå till brun 😂

Iallafall, en viktig sak jag lärt mig genom att gjort felet hutlöst många gånger är att klä dig efter hur hårt du ska köra, SPECIELLT nu på vintern. Och ska du inte köra hårt (som jag egentligen inte skulle gjort igår) så är det INTE smart att klä dig varmt, börja passet med att köra hårt, sen tro att du inte kommer frysa ihjäl sista 2 timmarna när det är kallt, du är svettig och ska köra lugnare 🙄

Jag vet inte hur många gånger jag gjort så och inte heller hur många gånger jag kommer göra så, men mitt tips till er är: don’t 😂

Aja, va bara på med varma myskläder och bara flyta genom resten av dagen.
I love this feeling ❤

One comment on “Cycling cycling cycling, that’s life

  1. Hej fina! Har en frågestund på min blogg just nu så om du har någon fråga till en 19 årig tjej från Örebro som väntar en liten bebis med sin stora kärlek från Linköping får du gärna ställa den. Skulle vara jättekul. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *