fbpx

CHALLENGE FÖR MINA LÄSARE!

Tja!
Jag vill dra igång en challange!!
Denna är helt oberoende av ett gym, redskap eller what so ever. Ända du behöver ha är viljan att testa, ca 10min av din tid per dag och tillgång till internet så du kan se mina inlägg 😊

Jag tänker en 30 dagars challange där du kan välja mellan abs-, but- eller full body workout som du gör vid valfritt tillfälle under dagen (personligen tycker jag morgonen är bäst). 10 min är så pass kort tid att jag vet att ALLA har möjligheten att vara med, så tycker du det låter som en rolig idé så tveka inte, va med! 😊 Jag vill super gärna ha före/efter bilder, feedback på om du märker resultat på kropp/knopp, blev du så motiverad att du ändrade maten oxå? Skriv!!!

Hoppas så många som möjligt vill vara med och tycker det låter kul, går allt som planerat med min nya videokamera så kommer första workouten ut IKVÄLL vilket innebär att ni kör igång med start imorgon.

Finn motivationen att lägga 10min av din tid för ett steg närmre en hälsosam vardag.

Puss 😗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *