fbpx

Bröllopsfirande och spa

Jag packar ihop det sista innan vi kursar ner mot Skåne för en weekend med sambos familj. Det är torsdag och vädret är lite småtråkigt vilket i min mening är fantastiskt bra när man ska åka bil – man hade ändå inte velat vara ute lixom.

I bilen satt jag och pusslade med dröm 1 av 2 vilket har vart en längre process än jag väntade mig. Ioförsej så tror jag att alla grejer man gör blir klart på 5 sekunder så det är kanske inte kostigt att jag har tänkt så. Det svåra är dock inte innehållet, utan strukturen.. (uuuu liten sneak info tellalittlebutnottomuch-grej) Men jag ser fram emot att berätta den för er.. Det kanske kan bli årets julklapp… 🙂

Vi kommer ner i lund efter ca 5h bilfärd, äter och myser med sambos familj för att “ladda” inför helgen.

Det är nämligen som så att sambos bror ska gifta sig fredag och sen ska vi spendera helgen på Ystad saltsjöbad där det vankas massor av mat och spa. Dock är det inte ett sånt bröllop som ni ser er i huvudet, utan cermonin ville de har för sig själva med enbart 2 st vittnen. Hela tanken är att bröllopet/festen ska vara casual och mer fokus på att det ska vara en mysig stund än att det ska vara “bröllopigt”.
Och en mysig och härlig stund blev det allt!

hotelimages

Fredagen blev det cermonin med  vittnen medan vi andra gjorde oss redo för att åka till Ystad standhotell. Vi kom till hotellet vid 3 tiden och hälsade på alla, checkade in, kramade brudparet och laddade inför middag!

Resten av vistelsen blev ännu mer mat, en “creek spa” upplevelse vilket innebar att man var i olikaområden och utförde olika spa stationer i 2h och vi bara myste.

Spaupplevelsen var verkligen speciell, det var mysigt och avkopplande men som vanligt tänker mitt lilla huvud att det GÅR att effektivisera :’D Kunde minskat lite där, kunde ändrat lite där.
Men försökte borsta bort de tankarna ganska fort – vilket gick ganska bra – för att upplevelsen i sig var värt 2h.

Tack allihoppa för en fantastisk resa med masskor av skratt och härliga stunder. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *