fbpx

ATT VA TIDSOPTIMIST..

Ååå blir så arg på mig själv, så konstant tidsoptimist. Har verkligen aldrig en tanke på att faktiskt komplikationer kan dyka upp så man måste räkna med dom om man ska tex åka upp till Arlanda. Åkte med en marginal på typ 20-30 min och dom åkte upp fort kan ja lova. Slutade med att jag fick kuta igenom parkeringen, hetsa bussdamen att köra fort till terminalen, springa genom Arlanda och tränga mig fram i incheckningen 😂

Hann med sista incheckningen med 2 min så nu kan jag andas lite iallafall, planet går om 25min och står i kön för att växla pengar  (nee det var inte heller gjort..) så är jag good to go sen 😃 Jävla tur att man är stresstålig 😂

Ska försöka fixa wifi så jag kan hålla bloggen uppdaterad även i Amsterdam, ha det bäst!
PUSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *