fbpx

Är det dehär som är måndag?

Denna måndag.. Planen var att jag skulle upp vid 6 ish och dricka kaffe. Sedan skulle jag göra morgon yoga, jobba lite och verkligen vakna upp till den nya veckan på bästa möjliga sätt. Sedan hade jag bokat lite cykling med en gammal kollega och klubbkompis kl 10.00 och såg fram emot lite skitsnack på cykeln.

Resultatet?

Jag råkade somna om när väckarklockan ringde (minns inte ens att den ringt?) och när jag väl vaknade så flög jag upp ur sängen.
“VAD ÄR KLOCKAN?!”
Jag fick upp telefon och såg att jag hade sovit till 9.50..
I mildare panik ringde jag upp och beklagade min försovning men att han kunde börja trampa så kommer jag bort.

Jag kasta på mig kläder, i med frukost och skulle ta bilnyckeln för att åka till mina cyklar. Då insåg jag att rikard hade börjat jobba och han har bilen..

F*N

Jag fick ringa igen och beklaga mig och frågade hur länge han tänkt cykla vilket var 2h. *Pjuh, då kanske jag hinner va med 1 h iallafall*
Så ner till cykeln, i med väskan i korgen, hachico vid min sida och en mindre bön att vi inte ska halka omkring då jag inte har dubb på cykeln gjordes innan jag trampade iväg. Cyklingen i sig gick förhållande vis bra, men självklart när man är lite under stress så ska även lillkillens mage vara det också.. Så vi stannade ca 70 gånger för att han skulle kunna “göra sitt” och jag var äntligen framme vid cyklarna efter ca 30-40 min.

Jag kollade klockan och kände att tiden är extremt knapp när telefon ringde. Då hade kylan gjort sitt blandat med en väldigt högintensiv helg så suget på cykling hade minskat. Vi bokade om och lade på.

Jag satte mig på golvet med funderingen – “Attans, ska jag cykla nu trotts att suget försvann med den stressiga morgonen?”

När jag vaknade så var inte kroppen 100% in the game och jag hade lite sjuk-känslor i kroppen, Kan såklart vara en bieffekt från stressen, men den va inte helt 100. Vädret ute va kallt och blåsigt vilket jag inte kände gynna formen idag. Skulle jag cykla en längre sväng ändå? eller skule jag hoppa cyklingen? Jag hade ju ändå tagit mig hela vägen dit, känns ju onödigt att inte göra något då?

Resultatet blev att jag tog en kort-sväng i de kalla och blåsiga (MEN soliga) vintervädret och laddar inför en zwift i em/kväll.

Men vilken start på veckan..

One comment on “Är det dehär som är måndag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *