fbpx

ÄLSKADE JOBB OCH FÖRBANNADE GETINGAR

Hellu allesammans!
Nu har jag äntligen börjat jobba igen, fasen va skönt de kändes! Tänkte bryta dendär “åå nu är semestern slut, tillbaka till jobbet, fml, hate my life” och allt man ser på sociala medier för jag tycker faktiskt det är förbannat skönt att va tillbaka i rutinerna igen 😃

I vilket fall, dagen började som vanligt, lite fix och trix sen vid lunchtid drog jag ut på cykeln! Tänkte ta ett ganska lugnt varv bara för att dra igång benen igen samt filma lite för att se hur man kör. Insåg en sak, jag bör verkligen byta handposition 😂 Ni kan se i bilden nedan varför… Ser inte sådär toppenbra ut.. 😂

Påvägen hem ifrån mitt lilla pass så kände jag plötsligt ett stick i axeln och en otrolig brännande känsla sprida sig som gjorde något så otroligt ont!! Flög av cykeln, kastade av mig tröjan och piskade runt armarna som en vilding. Jag blev jordgeting stungen.. Helt otroligt va ont de gör och vad dryga de va. Dom bokstavligt talat siktade, stack och sen stack, för “skojs skull”. Inte mitt favvo djur dedär  😂

Ae, nu ska jag sätta mig och börja komponera ihop mitt spinningpass samt börja pilla ihop lite cykelvideos 🙄

Ha det fint 😙
PUSS

4 comments on “ÄLSKADE JOBB OCH FÖRBANNADE GETINGAR

  1. Alltid spännande att läsa om all din träning 😁Har du gjort cykelhjälmsguiden än eller jag har missat den? Hihi 😊

  2. Åh tack så mycket 🤗🤗Neej jag har missat den, förlåt jag var lite fokuserad på tävlingar och sådant nu under sommaren men ska börja knåpa på det. Är det olika modellerna i jämförelse du är lite nyfiken på eller mer “varför man har landsvägshjälm kontra mtb” stuket? 😊😊

  3. Lite både och… Det finns så otroligt mycket att välja på. Jag har sett att de som cyklar MTB brukar ha skärm fram medans de som cyklar landsväg aldrig har det?! Jag kan ju tycka att man har skärmen så man inte får solen I ögonen men det är ju mer sol ute på landsvägen än i skogen… Haha! Jag cyklar mest i stan och inte i skogen men jag tycker nog ändå att hjälmarna med skärm ser lite tuffare ut 😊Sen funderar jag på de alla olika justeringsmöjligheterna, vad är bra och dåligt? Nu har jag min gamla skatehjälm sen jag var 15, och den går inte att justera alls så den är ganska obekväm därför “glömmer” jag den tyvärr hemma allt för ofta 😕 Jag cyklar till och från jobbet plus en del motionscykling så jag kräver ingen värstinghjälm men jag har bara så svårt att veta vad jag ska ha? Jag har testat nån för 149 kr. och nån för 1699 kr. Och de kändes helt ok båda men någon skillnad bör det ju vara..? Det är inte så att jag tänker snåla utan jag ska köpa en hjälm som jag kan ha ett bra tag framöver så jag ville bara ha lite tips från dej som använder cykelhjälm mycket och förmodligen är mer kunnig 😉I nån cykelbutik fågade jag vad expediten själv hade för hjälm, och då svarade hon att hon inte hade någon cykelhjälm än, men hon hade bestämt sig för att börja med det den dagen hon blev mamma… Hur ska hon då kunna hjälpa mig nu? 😂

  4. Hahahhaa oj hm, man kanske ska föregå med gott exempel om man jobbar i butik och använda hjälm. 😂 Sen är det ju en billig livförsäkring med så det är ju ett ganska givet val. Men då vet jag lite mer hur jag ska lägga upp det 😃 och håller tummarna för att jag kan vägleda dig lite 😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *