fbpx

6h spinning, vi är redo. Är ni? 

Efter sjukdom, utlandsresa och massa spektakel så har vi äntligen kunnat fastställa ett datum för våran välgörenhetsspinning. 

Jag känner mig mycket taggad och redo inför denna dag, live sändningar kommer ske under spinningens gång på min Facebook sida Alicia Petersdotter – Cykling, Hälsa och Motivation så ni kommer att vara konstant uppdaterade.

Tack till Fitness24 för lokal att utföra detta och till Haga cykel för bidrag med energi och dryck 😍

Datumet som detta kommet utföras är 19/1 kl. 17.00 och vi håller på till 23.00. Så har ni tråkigt nu på torsdagskvällen så är det bara att kik in på sidan, mycket roligheter som händer och framförallt för välgörenhet 😍

Annars har jag hunnit cykla lite sen jag kom hem, blev ett mysigt pass i skogen med min lillherre igår. Bara älskar att cykla när det är snö, blir en helt annan feeling i skogen, håller ni med? Man kan ju inte va annat än glad? 😍😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *