fbpx

4 timmars mogán turen och en satans mobil.

För första gången har vi planerat cyklingen hela 3 dagar framåt, det händer inte ofta 😃 Men även om man planerat saker gäller det att kunna va flexibel om något gör att situationen ändras, vilket den gjorde idag!

Först var planen att ta Santa Lucia turen men när vi cyklade genom första dalen mot våran destination så började det mulna på och regn föll ner från himmelen. Då stod valet mellan att chansa på att det va kortvarigt regn eller tvärvända håll och cykla åt motsatta riktningen. Några sekunders diskussion slutade i att vi åkte mot mogán istället och tur var det. Vilket väder! 

Första 2-3 timmarna kändes helt okej, man kände ju klart av att man inte cyklat lika mycket under vintern som man gjorde i somras men det gick ändå framåt.

Sen kom smällen.

Under dehär året där jag utsatt min kropp för olika typer av extrem påfrestning så har jag lärt känna mig själv ganska bra vill jag påstå och kan känna skillnad på om jag är slut i musklerna eller om jag har slut på energi i kroppen. 

Skillnaden jag upplever är att det suger i magen samtidigt som benen är helt enkelt slut, de orkar inte ge denhär extra pushen. Även den mentala delen är körd då, satan vad tjurig jag blir. Då har jag slut på energi.

Om benen bara är slut, jag orkar helt enkelt inte mer. Magen känns full och min mentala del är lite svajig men fortfarande är med och pushar lite, då är jag helt enkelt trött i musklerna.

Idag hade jag slut på energi. Min mobiljäkel får för sig att byta tidszon automatiskt så ena stunden kan den vara inställd på svensk tid och andra på canarisk tid vilket innebar att den ringde imorse vid den tiden vi skulle iväg och cykla.. Så jag fick kasta på mig kläder, ta en banan sen springa till cyklarna. Ingen bra start innan du ska köra ett långpass. Så jag hoppas att telefon inte vill dryga imorgonbitti så man får i sig lite iallafall.. 

Utöver det var turen magisk, vilken grej det är att kunna cykla i så fin natur. Ska försöka få med lite filmning under någon av mina turer men imorgon kommer ni iallafall få se alternativa sätt att ta er upp för bergen både med och utan större påfrestning 😊 Stay tuned.

KLICKA HÄR FÖR VIDEO

Ha det bäst och kika in imorgon för mer videos 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *