fbpx

30 DAGARS CHALLANGE

Uppe med tuppen och startade med kaffe och banan innan morgonträningen startades. Borde dock ha väntat lite (hade huvudvärk hela gårdagen) känner jag i efterhand då jag inte mådde toppenbra efter passet så vart en hemmadag idag.. Träningen bestod iallafall av backintervaller i Norrköpings skidbacke Yxbacken i 30min.

​Den 25/4 så ska jag starta en “30 dagars challage” med vänner+familj. Konceptet är väldigt enkelt, under 30 dagar ska vi inte äta något godis eller skräp för att få en liten typ av avvänjning, sen efter de 30 dagarna ska vi fixa ett strikt kostschema med 1 cheatday i veckan. 

Tycker att det är viktigt att ha möjligheten till en cheatday just för att inte tröttna på dieten, iallafall till en början. Är man van vid att kasta i sig skräpmat så är steget till en strikt diet väldigt stor så jag tror det blir lite av en morot.

Med deras tillåtelse så ska jag visa före och efter bilder på hur mycket enbart 30 dagar fritt ifrån godis och skräp kan göra, sedan följa upp med diet och träning. 🙂

Följ min blogg så är ni med på våran resa!

2 comments on “30 DAGARS CHALLANGE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *