fbpx

10 SAKER DU INTE VISSTE OM MIG.

Hellu, tänker att man ska följa ett “blogg måste” och köra 10 saker ni inte visste om mig. Du kanske redan vet 1, 2 punkter, men finns de någon som vet alla 10? 😃

1. Jag har relativt dåligt tålamod.
Ska jag göra något så brukar jag väldigt ofta vilja att det händer nu, gärna igår, på en gång! Måste jag vänta så brukar ofta en grov irritation växa inombords eller så tappar jag intresset och skiter i det.

2. Jag är pinsamt glömsk.
Jag har nog aldrig mött någon som är lika glömsk som jag. Ska jag göra något tex. ringa någon, träffa någon man inte vanligvis umgås med eller dyl bara är tankespridd den dagen så måste jag har tonvis med påminnelser i telefon för att minnas och ibland hjälper inte ens det. Det handlar 99.9% inte om att jag inte bryr mig om den specifika saken utan det är bara mitt minne som inte är med mig, ALLS.

3. Impulsiv på både gott och ont.
Jag både hatar och älskar min impulsivitet. Den har satt mig i lika många extremt bra lägen som dåliga. Gör även att man har endel projekt igång som är 80% av gångerna superbra och 95% av dom har en röd tråd 😃 Just nu är jag i ett förbannat bra läge och har ett galet bra projekt igång MEN den delen berättar jag däremot när allt är klappat och klart 🙄🙄 

4. Jag tränar för att sova.
Eller rättare sagt var det så det började, jag har haft sömnproblem sen jag var ca 13 år som började med att jag helt enkelt kunde inte somna, låg uppe till 4-5 varje natt. Det övergick sen på senare år att jag både hade halvsvårt att somna (men gick iallafall lite bättre) men då vaknade jag istället ca 3-7 gånger på en natt. Kände att det var dax att göra något åt det problemet då det gjorde att jag var sjuk stup i kvarten och allmänt seg. Började träna mer och mer samtidigt som sömnen blev bättre och bättre. Så på ett sätt kan jag tacka mitt sömnproblem för att jag börja cykla så mycket 😃

5. En typisk övertänkare.
Jag har den underbara förmågan att övertänka, ALLT. En liten grej kan, efter mycket funderande och vridande, bli en aning större än den startade och jag kan älta den superlänge. Samtidigt är min brutalt aktiva hjärna en fördel på långa pass (typ skåne) då jag aldrig “tar slut” på olika saker att tänka på. Dock den negativa delen i att övertänka försöker jag sluta med, hjälper oftast inte så värst.

6. Jag hatar skägg och mustasch
Inte för att jag tycker det är fult då vissa passar jätte bra i det, nästan bättre än utan. Mer att jag själv inte klarar av det, någon mindre form av fobi tror jag. Kan inte riktigt förklara det på bättre sätt än att de går inte helt enkelt 😂

7. Jag hatar dramafilmer.
Känner att det är mycket hat emot slutet här, men jag gillar verkligen inte drama. Inte för att jag inte tycker filmerna i sig är dåliga, för oftast är de super bra. Jag gillar bara inte den otroligt ledsamma känslan i själen när något hemskt händer i filmen, vilket de alltid gör, så klarar det princip inte 😂 Superjobbigt verkligen.

8. Jag sjunger och dansar så fort jag får läge.
Sitter jag i bilen, oftast själv, så sjunger jag och dansar. Tar telefon eller kaffet och låtsas att det är en mikrofon och kör gärnet. Är jag hemma och har tråkigt så bjuds hachico upp på en dans. Blir sällan stillasittande.

9. Jag blev Svensk medborgare i höstas
Visste ni att jag blev svensk tidigast förra hösten? Totally true story, jag var grymt nervös över att kanske inte bli beviljad och planerade ett potentiellt giftemål ifall de skulle skita sig. Nevars, men blev lite nervös ändå ifall de skulle gå krångligt men var mycket smidigt, kändes dock små lustigt att ringa migrationsverket 😂 Har tidigare varit Isländsk medborgare men är nu dubbel.

10. Tycker frasen “annars då?” är den dummaste frågan någonsin
Har alltid så svårt att svara på den för jag tycker den är så dum, vad vill du veta?? Jag tänker inte svara på hur ja mår, vad jag gör just nu, vad jag brukar göra och hur livet går i samma mening men det är precis det man frågar när man bara säger “annars då” utan någon följd fråga. Säger man “annars då, vad gör du nu för tiden?” så har man iallafall minimerat frågan till en specifik linje, även om “annars då” delen är brutalt onödig i det sammanhanget.
Märks inte att man stört sig sönder på den va? 😂

Där var det iallafall, 10 fakta om mig, hoppas ni fick en trevlig läsning och ha en fortsatt skön dag

PUSS 😙

Liten bildbomb 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *