fbpx

VÄRNAMO GOT ME LIKE

Jag skulle ljuga om jag sa att dethär va en baggis och jag planerar redan nästa tripp ner, däremot skulle jag nog tala mer sanning om jag sa att just i detta ögonblick är jag mer död än levande. Går runt med dendär tomma zombie blicken av utmattning, släpande fötter, lätt särade ben utav underbart skav och undrar hur morgondagens cykling kommer gå. Tror även alla runtomkring ser detta då de stirrar så otroligt, annars så är det min underbara combo av ballerina skor, kompressions tights, en snygg vardags T-shirt och skinnjacka.

Ne nu överdriver jag kanske en smula, men man är inte helt med i gamet just nu, fråga mig igen om en vecka när man smält allt lite så var det fantastiskt 😃 Anledningen till gnäll är för man är helt enkelt slut fysiskt och psykiskt av den konstanta motvinden som härjade hela vägen och även tyvärr skav. Utöver det var det faktiskt väldigt kul 😊

Slapp regn, utöver punktering så höll cykeln och har just nu landat i Värnamo (250km) på ett hotell som jag kommer spendera natten på. Mysigt och fint precis vid en kanal!

Imorgon vid 8 snåret trampar jag iväg igen sista 220 km till Skåne/Lund, så måste säga att det är underbart att iallafall över halva biten är klar, bara ta nya tag imorgon!

Tack alla underbara för all pepp och fina ord, ni är bäst ❤

5 comments on “VÄRNAMO GOT ME LIKE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *