fbpx

Rutt 5 Arvidsjaur – Gällivare

Alltså denna dag har vart lite för bra, känns som att morgondagen (lördag) kommer bli katastrofartad 😂😂

Ända idag som vart “negativt” är att jag vaknade lätt förstörd, cyklade slow (dock ganska befogat) och fick lite regn. Thats it.

Frukosten va den bästa på länge, höll mig mätt hela 3h vilket typ aldrig händer. Cyklingen va härlig och skön och jag fick se så mycket renar 😍 Så häftigt att få en “närbild” på dom, så fint djur! Fick även se en krit vit ren med en liten unge 😣😍

Annars fick jag inga dippar, inga överdrivna smärtor, de lixom bara tuffade på.

Men det va vid ett tillfälle ja kände lite “hur fasen gör jag nu” 😂

Plötsligt stod en massa renar mitt på vägen och jag kände lite “vågar man bara åka förbi? Tror inte dom är aggressiva egentligen, men deras horn är rejäla och jag va inte extremt sugen på att få en sån i magen 😂 (video finns på min facebooksida).

De va en skräckblandad-förtjusning men tyvärr blev videon as kort då jag blev superrädd när en av renarna tittade på mig sen började det klia på benet på den så den hukade ner samtidigt som den frusta och för mig såg de ut som den gjorde sig redo för fight så ja smällde ihop telefon 😂😂 Men det va superlugnt. 🙄

Hotellet har vart för bra, allt ja velat ha har funnits, ja har bubblat jacuzzi, ätit, fikat och ja, bara njutit 😍 Man går runt och bara småler.

Åååå jag hoppas inte imorgon blir motsatsen 😂 Sista 18 milen (o herre gud cyklingen är klar imorgon 😍) då samt vandring till fjällstation, ska försöka tima 19.00 båten för att minska vandringen, är väl egentligen det som kan gå fel.

Eller om mina grejer inte kommit upp rätt 🙄

One comment on “Rutt 5 Arvidsjaur – Gällivare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *