fbpx

Rutt 3 Rätan – Vilhelmina

Denna rutt har fått ett namn, Tour de la Muerte,den va precis lika illa som det låter.

Denna morgon va segstartad, inte så mycket alternativ på frukosten så det blev inget ös på mat, cyklingen gick trögt så fick köpa energidryck men knappt de gick. Kände mig lite dåsig lixom.

Efter ca 12 mil så hörde jag ett dån * ae säg inte att de är sant*, åskan hade gjort sig hörd.. Så ett snabbstopp på ica och några djupa andetag (rädd för åskan) så vare bara att ge sig in i det.. SOM TUR VAR så höll sig åskan på avstånd från mig, men det gjorde inte regnet.

Jag kan inte säga mycket mer än usch för denna tur, så himla slitsam. Is is is kall när jag ÄNTLIGEN kom fram i mål i Vilhelmina strax innan kl 11, slut, blöt, hungrig och dan. Kunde inte njuta av naturen ens 1 gång. Och det är trist för de är förbannat fint längs vägen egentligen.

MEN allt va inte bara negativt 😃 Dels va personalen på Lilla hotellet rena änglar som fixade iordning mat åt mig och ställde undan tills ja kom. TACK! Sen hände en liten rolig grej på vägen 😃

Ca 21 mil från Rätan så hade de börjat regna igen (🙄) så ser jag någon stå uppe på backen stå lite konstigt? Jag va såå mosig i huvudet just då (och resten av färden 😂) att jag kunde inte koppla vafasen han hölls med. När jag kom närmre kopplade jag att han höll i en kamera, men va fotade han? naturen eller va det mig han fota?? När jag kom ännu närmare så förstod jag att han fotade mig för att sen lägga ner kameran och köra världens hejjarvrål!! Jag blev så chockad så vet inte ens om ja lyckades få fram ett “Tack” och kopplade förrens någon minut efter.

Så läser du dehär, TACK SÅ OTROLIGT MYCKET FÖR PEPPEN, ja va så himla förstörd där av kyla och trötthet och ditt hejande gav en extra värmeboost. Så tack 🤗🤗🤗

One comment on “Rutt 3 Rätan – Vilhelmina

  1. Hej! Otroligt underhållande att läsa om dina prestationer. Måste varit grymt med den personliga hejarklacken! 🚴💪💪👍 Kämpa på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *