fbpx

RESAN TILL SKÅNE


Hellooo allesammans 😃
Nu ska jag berĂ€tta mitt nya mĂ„l/Ă€ventyr. Som vissa av er vet sĂ„ skulle jag ha cyklat till skĂ„ne för nĂ„gon mĂ„nad sen men det stĂ€lldes tyvĂ€rr in pga av magsjuka hos dom jag skulle Ă„ka till. Eftersom jag var sĂ„ peppad pĂ„ att ta en lĂ€ngre tur sĂ„ fick det bli en omvĂ€g till Örebro den gĂ„ngen som halv kompensation för skĂ„ne.

Men denna gĂ„ng kan de fasen inte stĂ€llas in 😃 Jag ska cykla till skĂ„ne nĂ€sta vecka! Min spinninginstruktörs utbildning hĂ„lls i SkĂ„ne sĂ„ det var ett perfekt lĂ€ge att cykla ner dit dĂ„! SĂ„ mĂ„ndag eller tisdag börjar jag trampa nerĂ„t och min utbildning Ă€r pĂ„ fredagen. Riktigt peppad 😃

Handlade pĂ„ mig lite smĂ„ grejer inför resan plus av rena trĂ€ningssyftet, allt ni ser pĂ„ bilden Ă€r glutenfritt och laktosfritt  (minus casein) sĂ„ det ska va snĂ€llt mot lilla magen 😃 Behöver dock mer energi och dyl. Pwo och bcaa ska jag ha i flaskan hela vĂ€gen ner, vĂ€tskeersĂ€ttningen som Ă€r PROPPAT med nödvĂ€ndiga mineraler kommer jag ta innan och efter halva strĂ€ckan (om jag fĂ„r för mig att ta allt i ett skede), proteinshaken tar jag om det kommer nĂ„got stopp sista 1-2h annars blir det efter och casein ska jag testa ha till frukost med gröt 😃

Casein Àr nÄgot jag inte testat innan men har hört bÄde positivt och negativt om. Funktionen Àr att fÄ i dig lÄngsama proteiner som ska hÄlla dig mÀtt och mindre socker sugen till nÀsta mÄltid. Funkar Àven som mellanmÄl och innan lÀggdax. Men ska inte ta nÄgot negativt om de Àn innan jag testat sjÀlv!

Men som sagt, mĂ„ndag eller tisdag drar jag nerĂ„t och kommer ta allt pĂ„ antingen 1 eller 2 dagar förutsatt att man inte blir dödad pĂ„ vĂ€gen 😃 Jag hoppas ni Ă€r med pĂ„ min resa!

PUSS 😙


LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *