fbpx

RESAN TILL SKÅNE

Hellooo allesammans 😃
Nu ska jag berätta mitt nya mål/äventyr. Som vissa av er vet så skulle jag ha cyklat till skåne för någon månad sen men det ställdes tyvärr in pga av magsjuka hos dom jag skulle åka till. Eftersom jag var så peppad på att ta en längre tur så fick det bli en omväg till Örebro den gången som halv kompensation för skåne.

Men denna gång kan de fasen inte ställas in 😃 Jag ska cykla till skåne nästa vecka! Min spinninginstruktörs utbildning hålls i Skåne så det var ett perfekt läge att cykla ner dit då! Så måndag eller tisdag börjar jag trampa neråt och min utbildning är på fredagen. Riktigt peppad 😃

Handlade på mig lite små grejer inför resan plus av rena träningssyftet, allt ni ser på bilden är glutenfritt och laktosfritt  (minus casein) så det ska va snällt mot lilla magen 😃 Behöver dock mer energi och dyl. Pwo och bcaa ska jag ha i flaskan hela vägen ner, vätskeersättningen som är PROPPAT med nödvändiga mineraler kommer jag ta innan och efter halva sträckan (om jag får för mig att ta allt i ett skede), proteinshaken tar jag om det kommer något stopp sista 1-2h annars blir det efter och casein ska jag testa ha till frukost med gröt 😃

Casein är något jag inte testat innan men har hört både positivt och negativt om. Funktionen är att få i dig långsama proteiner som ska hålla dig mätt och mindre socker sugen till nästa måltid. Funkar även som mellanmål och innan läggdax. Men ska inte ta något negativt om de än innan jag testat själv!

Men som sagt, måndag eller tisdag drar jag neråt och kommer ta allt på antingen 1 eller 2 dagar förutsatt att man inte blir dödad på vägen 😃 Jag hoppas ni är med på min resa!

PUSS 😙

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *