fbpx

Packning nr 1 – Vandringen

Som nämnt tidigare så har jag vart i kontakt med ett hotell precis innan vandringen till Fjällstation som heter Nikkaluokta Sarri AB som var villiga att ta emot min packning som skickades upp OCH även förvara min cykel + tilbehören man inte behövde under vandringen. Hur smidigt är det inte att ha allt på samma ställe?! Aaaaall tack och bock till den tjänsten de hade samt trevliga personalen!

Iallafall, i paketet jag skickade låg:

  • Vandrings rygga
  • Vandringsskor
  • Underkläder
  • Varma och kalla kläder (man vet aldrig med vädret)
  • Knästöd (better safe then sorry)
  • Magnesium, omega 3
  • Solkräm
  • Åka hem kläder

Mycket annat kommer åka med på cykelpackningen men detdär var det jag kände att jag “klarade mig utan” under själva cyklingen och därför kunde skicka upp.

Så min plan ser ut såhär:
Sista biten är på 18km och jag tänker att man börjar skapligt på morgonen för att vara framme till 4 tiden så ska jag kunna hänga av och hänga på (cykel av, rygga på) och sen vandra/åka lite färja över till Fjällstation där jag sen äter massvis med mat, sover och sen bestiger berget dagen efter. Intensiva dagar har jag framför mig, men jag tror att om jag är noga med mycket mat, lugn cykling, fyller på med vitaminer, mineraler ect och försöker rehaba så gott det går under kvällstiden så ska detta gå.. Jag tror på dehär..

Mer om vad som åker på hojjen och hur tankarna går där kommer i nästa inlägg, men det är endel jag ska lyckas få dit börjar man inse, lite tetriss över dehela vill jag lova..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *