fbpx

“Jag tänkte bara ställa några korta frågor..”

30 min senare så hade jag frågat receptionisten på fjällstationen allt som går att fråga, funderat högt på hur jag ska lösa vissa delar och hört hur hon kämpat med att inte skratta i vissa tillfällen för att hålla sig professionell, HUR trevlig som hellst var hon!

Boende delen börjar att bli klar iallafall, fick boka 3 nätter på fjällstation, har några vänner jag ska sova hos och sen blir resten hotell/vandrarhem. Jag har sån otrolig tur att jag har en på hemmaplan som ÄLSKAR att jag gör idiotiska (läs fantastiskt roliga) äventyr så han erbjöd sig att hjälpa till med hotellkostnaderna – och personen är ingen mindre än min käre pappa! TACK 😍🤗

Nu är det bara den svåra delen kvar.. Hur jag ska lösa delen från Nikkaluokta till fjällstation MED cykeln, om de kan förvara cykeln medan jag bestiger berget och vart/hur jag ska skicka grejerna jag behöver för att ha mindre packning på cykeln.

Klart mer planering än man kunde räkna med, men fasen va kul det känns 😍 Vägval, matintag ect börjar jag planera snart med, men en bit i taget!

Tänkte passa på att tacka dels min pappa, vänner som öppnat dörrarna på vägen upp till berget och alla fina människor som peppar och kommer med tips. Det är verkligen GULD värt 😍🤗

One comment on ““Jag tänkte bara ställa några korta frågor..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *