fbpx

I MÅÅÅÅL

F Y F A N va trötta mina ben är, alltså riktigt snusk trötta. Blir att rehaba med kompression och vila!

Förberedelserna innan gick bra, parkering och nummerlapps uthämtning gick jätte smidigt. Efter en stund kom gänget jag skulle köra med, de va uppdelade i två grupper “snabb som fan” och “snabb”. Jag hade ju fått för mig att köra i snabb som fan och det va dumt, mycket dumt.

Fick veta sen att deras plan va att komma runt på 8.45 med ett snitt på 36km/h 😅 innebär att på plattan kör de 37-40 och nerförs ca 45-50 HELA rundan. Det kan funka om de inte vore för att de va svinsnabba i uppförsbackarna oxå 😒😂 Så jag körde med dom i 2-3 mil sen släppte jag, kände att det var dumt att ta ut sig så tidigt på loppet.

Så blev ensam med få anhängare ibland från 3 mil till ca 13 mil. I samma veva kom även SPÖ regnet, så en panik blöt Alicia som trampade vidare i sin ensamhet men relativt positiv 😃

Vid ca 13 mil så hade den andra gruppen lyckats cykla ifatt mig och jag hakade på dom resten av turen, och det var jobbigt. Ett snitt på cirka 30-32 km/h kan jag tänka mig fram till 20mil, där började bli trött, jäklar va trött. Plus brutal smärta på rumpan sen 1 milen och benen började strama. Tur att gänget var förbannat trevliga och roliga så det gjorde smärtan mycket mildare.

Efter ett depå stop vid 20 mil så hakade vi på ett gäng, en larvigt snabbt gäng. O herre gud va snabba dom var. Vet inte hur många gånger min djävul på axeln sa att jag borde hoppa av, kasta in handduken, lägga mig på backen och äta en bulle istället för dehär skiten. Men ängeln på andra sidan vann med sitt positiva pepptalk och lyckades trycka ut verkigen de sista lilla jag hade i min kropp för att fullfölja loppet med de larvigt snabba cyklisterna. (Nej jag är inte schitzo, lovar 😃)

Detta slutade med en tid på ca 10h och 8- 9 min med 9h 45 min ca i rörelse på 30 mil. Är ganska nöjd, hade ja haft grupp hela färden hade det kunnat gå bättre, men med en kropp som har ont varje millimeter och ett trött sinne så kan jag inte gjort det bättre 😃

Har ni kört? Hur gick det? 😃
PUSS

7 comments on “I MÅÅÅÅL

  1. Bra kört! Inte det roligaste att få släppa och köra själv heller kan jag tänka mig, en av mina kompisar var helt död i Jönköping och blev lämnad av de han körde med men fortsatte hela själv, utan att ha tränat så mycket😄💪🏻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *