fbpx

HAR HÅLLT DET LITE HEMLIGT..

Har hållt dethär lite hemligt på bloggen, men eftersom allt verkar bli som planerat, jobb är klart, hund är klart osv, så kan jag äntligen säga det.

Jag ska göra min längsta trip någonsin på torsdag,ska nämligen cykla ner till skåne 😃 Har lite släkt där som jag ska hälsa på så dök det upp i huvudet att jag faktiskt borde cykla, vilket jag då ska göra. 46 jäkla mil och sjukaste rumpvärken kommer det bli men satan så kul! Vet inte om jag tar allt i ett skede eller delar upp på två dagar, beror lite på väder, vind och ben.

Så nu börjar jag ladda gärnet. Mycket mat, tar Vitargos carbloader och electrolyte som måste börjas med 3 dagar innan start. Kommer fortsätta uppdatera bloggen hur jag förbereder mig som bäst inför detta, hoppas ni vill vara med på min resa 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *