fbpx

CYKLA TILL SKÅNE

Nu är projekt x igång, min färd 476 km genom landet! Fortfarande osäker på ifall man orkar det i ett skede eller om jag delar upp det utan jag får ta det som det kommer.

Dagen idag har bestått av lite sol, packat, städat och ska strax iväg för att gå igenom cykeln. Sistnämnda är nog de viktigaste, för funkar inte cykeln kommer jag inte långt 😃 Även se till att *emergencystuff* är med så som slang, däckverktyg, multiverktyg, kolsyrepatron/pump och kanske ett plåster om jag får plats 😃

I energidrickan har jag en mix av pwo och bcaa för att både kicka igång kroppen samtidigt som jag bygger upp den, energibar väg ska jag baka ihop mina egengjorda (lägger länk nedan) som jag faktiskt fortfarande tycker är den bästa i smak, mättnadskänsla och energi tillförsel. Kommer även lägga ner lite gel för att ta något enkelt att varva med 😃

Startar dagen med ett lass av vitt bröd (av någon anledning tycker jag det funkar bäst so far dock glutenfritt), en brustablett av en lite special vätskeersättning som även kommer tas efter halva distansen, lite pwo och svarta vinbärsjuice.

Jag är grymt taggad på dehär men klart osäker på hur långt man orkar, har ju haft sånna sadel problem så det kommer ju ligga och dryga hela vägen sen minns jag från vättern den ryggsmärta som kom efter ca 20-25mil 😣 Men jag försöker bäska med så långt det bara går och ska uppdatera er så mycket som möjligt 😃 Målet är ju trotts allt att orka med hela 🙄

PUSS och KRAM 😙😙

http://nouw.com/aliciapetersdotter/home-made-energy-25948997?cache=313644243

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *