fbpx

ÅT HELVETES RUNDA

Dethär är utan att överdriva de värsta passet jag någonsin gjort, inte då för att det var jobbigt med själva cyklandet utan att jag klantigt nog inte tagit med tillräckligt med kläder så jag FRÖS sönder. Aldrig frusit så djävulskt mycket så det var gräns att jag kasta in handduken för att be någon hämta mig.

Men envis som man är fortsätter och fick köra en nödlösning som innebar att ta på skinnjackan över vindjackan 😂 Blev lite varmare iallafall.

Därför måste jag säga dehär till er: GLÖM ALDRIG TA MED TILLRÄCKLIGT MED KLÄDER! Det tar inga större platser med ett underställ, SKOÖVERDRAG, extra handskar eller dyl. Det är så förbannat jäkla värt ifall ni är med om detta jag var idag.

Ska försöka värma upp fötterna med sockar så princip känseln är borta sen blir de bad efter maten..

Ska man försöka se det positiva i det hela så blev det ett jäkla pannbenspass istället. Att tvinga sig fram trotts man mår så förbannat dåligt 😂 Plus så hade jag lite åskådare oxå, kan ni se? 😃

Ha en fin dag allesammans 😙

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *