fbpx

100 mils kroppsanalys

WUHUU 100 mil avklarat av 150, innebär att 2/3 delar är klara och jag känner mig inte en dag över 80 år 😃

Såhär mår de olika delarna just nu:

Huvud: Både dåsigt och klart, en liten mix typ. Så länge jag är “påfylld ” med kolhydrater så är den alltid med och pushar.

Nacke: Lite till och från, känns ibland som hell it self och ibland som en lättare träningsvärk

Rygg: Så länge jag inte andas djupt eller rör mig så känns det inte så farligt 😂 Ligga ner går bra.

Stjärt och fiffi: Igår när jag skulle sätta mig på sadeln så kunde lika gärna någon stå och sparka mig på rumpan, typ så skönt va det. Idag är det dock bättre, känns gör det men jag vill inte dö helt. Tror kroppen insett att jag inte kommer sluta och stängt av känseln där. MEN jag har INTE fått något skav än 😍(peppar peppar) Kärlek åt chamonix kräm och bebisprodukter ❤❤

Ben: Som att ja har jordens träningsvärk och jag går som att jag både poopat på mig och skadat benen samtidigt. Annars bra, dom tar mig framåt 😃

Knän: Har vart lite ledsna, ena kändes lite tur 1 men lite voltaren senare så har den inte känts. Andra däremot började kännas tur 2 lite gran sen ökade tur 3. Men den kom jag fram till att klossen va feljustetad så fixade det denna tur nu och sakta försvann smärtan.

Fötter: Dyngsura annars inga problem där 😃

Överlag: Ja mår förhållandevis väldigt bra men är sliten. Vore dock konstigt om jag inte var. Tack underbara kropp för att du står ut med mina upptåg ❤

One comment on “100 mils kroppsanalys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *