fbpx

VILKEN BRA DAG FÖR LITE SPINNING ❤

Godmorgon, godmiddag och godkväll!
Dagen inleddes med gos av min fina vovve hachico, en redig frukost sen började man göra sig klar för lite utegym! Vädret känns grått och blåsigt så jag hade inget super sug att dra ut cykeln idag. Samtidigt hade jag nästan planerat innan att skippa det då ett intervall pass till va i tankarna. Men en annan typ av intervall, IGEN 😃

Utegymmet inleddes iallafall med ett varv på hinderbanan som uppvärmning och sedan kördes ben+mage! Blev inget långt pass utan mer ett skönt pass kan man säga 😊
Ett tips, säkert många som redan tar detta för givet och det är superbra, men för oss andra, slarva inte med uppvärmningen. Det har jag gjort många gånger, inklusive idag, och det slutar 95% av gångerna att jag får smärtor i ljumskarna vid främst squats övningen. Man kan inte fortsätta köra övningen och resten av passet blir halvdrygt. De gånger jag har vart noga med uppvärmning kommer aldrig dessa problem. Så lägg ca 15-20 min på uppvärmning så vet du att du kan träna säkert.

Efter det åkte jag hem, åt upp mina larvigt goda hemmagjorda hamburgare, plockade lite i lägenheten och nu blir det att köra mina trevliga intervaller. De ser ut som så att du ska maxatillsdudör i 30 sekunder, vila 4.30 min sen köra samma variant igen, i 50 min. Får se hur det går, mer update imorgon 😃

Kisses and hugs 😙

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *